Advarsel til alle besøgende – læs inden du fortsætter

Der bringes hermed en total advarsel mod at læse mere på denne side. Det kan have konsekvenser for din opfattelse af spiludbydere i Danmark.

Hos Bookmakeranmeldelse.dk formulerer skribenter deres faktiske holdning til spiludbydere samt love og regler på området. Hvis du er en svag sjæl og/eller let bliver krænket, så forlad blot siden med det samme og søg i stedet mod de vanlige spillesider, hvor formålet primært er at sende dig til en spiludbyder via et partnerlink, så de kan tjene penge på at du taber. Her skal det indskydes at der absolut intet er galt med at drive forretning efter den model, men det giver udfordringer i forhold til spillelovgivningen og skaber en moralsk grøft som er let at falde i.

Både på Bookmakeranmeldelse.dk og søstersiden Casinoanmeldelse.dk er det indtil videre besluttet, at alle links er rene og siden indeholder derfor ikke reklame links. Ingen af siderne modtager nogen form for økonomisk kompensation for indholdet på siderne. Derfor kan du regne med, at skribenter på siden giver deres uforbeholdne mening om de emner, der skrives om.

Derudover linker vi lige præcis til de gaming sider i verden, som vi finder interessante for vores læsere at vide mere om. Bemærk venligst at, alle link på denne side er for at hjælpe læsere med at navigere. Det er altså på ingen måde en opfordring til at tilmelde sig eller spille noget sted. Men sider som Pinnacle (tidligere PinnacleSports) og andre udenlandske spillesider kan være interessante eksempelvis i forhold til at sammenligne odds på tennis, hvor de er klart markedsførende. Således kan det altså hjælpe med at vurdere om dit odds hos Bet365 eller Bwin er godt. Ja, og det er altså vigtigt, hvis du gerne vil prøve at have overskud ved at spille.

Alt i alt følger siden her ikke de samme regler som øvrige bettingsider i Danmark, da siden ikke har samarbejde med bookmakere i Danmark eller udlandet. Nu er du advaret og du er velkommen til at forlade siden, hvis du finder dette krænkende.

Be the first to comment

Leave a Reply