UNIBET

Unibet anmeldelse

  • Website
  • Spilbredde
  • Spiltyper
  • Odds
  • Indbetaling
  • Udbetaling
  • Support
  • Mobilplatform
  • Bonusser
4.1

Historien bag Unibet

Unibet blev dannet tilbage i 1997, og i 1998 fik Unibet licens til at udbyde spil i Storbritannien, hvor man ligeledes åbnede kontor og tog imod væddemål over telefonen. I 1999 fik Unibet lanceret en webside på engelsk og allerede samme år var websiden at finde på både engelsk og svensk. (Se billedet at siden, som den så ud i 1999)

Unibet i 1999
Unibet i 1999

I 2000 blev Unibet Group Plc stiftet og man fik kontorer og licens på Malta, og året efter lanceres anden udgave af websiden, som oversættes til 12 sprog. I 2004 noteres Unibet Group Plc på NASDAQ OMX. Unibet har løbende frem til i dag opkøbt en række spiludbydere og websider, herunder Mariabingo, MrBookmaker, Bet24, Betchoice, Travnet og Eurosportbet. I dag har Unibet blandt licens i Frankrig og Danmark, og Unibet er medlem European Gaming og Betting Association (EGBA).

Om Unibet

Unibet er i dag en udbyder, som primært henvender sig til Skandinaviske kunder, om end man tilbyder spil i mange andre lande. Med sine skandinaviske rødder oplever man derfor ofte et stort udbud omkring danske, svenske og norske kampe, hvilket er positivt i forhold til at oprette en konto hos Unibet. Unibet har naturligvis også officielt en licens til at drive spil i Danmark, som er udstedt af Spillemyndigheden.

Webside

Unibet har en stilren og moderne hjemmeside, som især tiltaler Skandinaviske kunder. Du finder den klassiske menu til venstre, hvor du kan navigere via sportsgrene, mens man samtidig forstår at benytte den fulde bredde af den høje opløsning, som man finder på de fleste moderne PC skærme. Det byder blandt andet at man navigerer i op til 4 kolonner, hvilket man lige skal vende sig til i første omgang, men som efter let øvelse virkelig viser sig at give nogle fantastiske muligheder. Eksempelvis kan du både have menu, overblik over kampe, odds samt live streaming og statistikker på en skærm. Der er søgemulighed, som er tilgængelig overalt og navigationen er i det hele taget meget ligetil efter vores smag.

Unibet.dk Screenshot
Unibet screenshot, december 2018

Menuen hos Unibet til venstre er inddelt på en måde, hvor de først præsenterer de mest populære ligaer samt kampe efter tidspunkt, hvorefter man nedenfor kan navigere efter sport, som dog stadig er sorteret med nogle populære sportsgrene øverst og derefter er de listet i alfabetisk orden. Det er nok lidt forskelligt fra person til person, om dette er den optimale måde at strukturere en menu på, men selv vi nok er mere til en menu i ren alfabetisk orden, så finder vi den ganske god og overskuelig. Tilgængelig heden af statistikker tæller også som et plus for websiden som helhed, og vi vurderer at Unibet nok har en af de mest helstøbte websider til betting i Danmark.

Spilbredde

Hvad angår spilbredde, så klarer Unibet sig ganske godt. Man er ligesom 888sport  på en Kambi platform og dækning af kampe er identisk, hvilket betyder er dække rimelig bredt uden at komme helt i bund. Unibet tilbyder odds på rigtig mange forskellige sportsgrene, hvilket blandt andet omfatter fodbold, tennis, ishockey, basketball, golf, amerikansk fodbold, specialvæddemål, australsk fodbold, badminton, bandy, baseball, boksning, cricket, cykling, dart, e-sport, floorball, futsal, håndbold, motorsport inklusiv Formel 1, Nascar, Speedway og V8 Supercars, poker, rugby, skak, snooker, UFC, MMA, Volleyball, Squash og pesapallo. Som kunde er du rimelig godt dækket ind, med mindre du er at typen, som leder efter en marginal sport, som netop har din interesse. Alt i alt en god spilbredde.

Spiltyper

Hvad angår spildybde, så klarer Unibet sig sublimt. På de store kampe, som ekesempelvis Premier League og La Liga, så ligger Unibet typisk på mellem 250 og 300 spiltyper per kamp, hvilket også inkluderer mange specialvæddemål på kort, hjørnespark og scorecast. Dertil kommer et stort udbud på forskellige handicaplinjer på asiatisk og europæisk handicap samt naturligvis alle de almindelige spiltyper som 1X2, Halvleg/Fuldtid, Korrekt resultat med videre.

På tennisfronten ligger Unibet med op til 20-25 spiltypisk op til kampstart, men der sagtens kan forekomme over 50 spiltyper under selve kampen. Ligeledes for de amerikanske sportsgrene, som NHL, NFL og MLB er man rigtig godt med på antallet af spiltyper, hvilket eksempelvis på NFL er op til 90-100. Længere nede i rækkerne finder man ikke helt så mange, man stadigvæk et okay udbud på typisk 5-15 spiltyper.

Indbetaling

Unibet tilbyder en lang række indbetalingsmetoder, og har en generel politik om at der ikke er gebyrer på indbetalinger, hvilket er et stort plus. Indbetalinger med bankoverførsel bliver også ekspederet ganske hurtigt, hvilket ellers typisk kan være en langsommelig affære. Benytter du Neteller skal du være opmærksom på, at der kan forekomme kurstab ved vekslingen.

Kreditkort
Kreditkort
neteller
Neteller
Debit cards
Debitkort
Bankoverførsel
Bankoverførsel
paysafecard
Paysafe Card
Skrill
Skrill

Udbetaling fra Unibet

Den primære udbetalingsmetode fra Unibet er kredit og debitkort, hvilket også fungerer upåklageligt. Derudover er der hos Unibet mulighed for at udbetale via e-wallets hos Skrill og NetEller. Naturligvis kan du også få dine penge ud igen via en regulær bankoverførsel. Min anbefaling vil være at holde dig til kreditkort, hvilket typisk tager et par dage, men pengene kommer altid frem til din konto. Alt i alt, så dækker Unibet de basale om mest almindelige udbetalingsmetoder, hvilket er fint for 95% af alle spillere. Hvis du vil have udbetaling fra Ukash, paysafe check eller lignende, så skal du eventuelt prøve Bet365 i stedet.

Odds

Odds hos Unibet sports betting har altid været i den fine ende af spektret, dog uden at stikke af på nogen måde. Med sports betting platformen fra Kambi, som tidligere var ejet af Unibet har man fint fokus på at holde en fornuftig tilbagebetalingsprocent i den bedre halvdel af markedet, men det er meget sjældent at disse er helt i top. Eksempelvis har vi seneste målt tilbagebetalingsprocenten på Premier League fodbold til ca. 95%, hvilket er udemærket, men du vil klart kunne finde en bedre teoretisk tilbagebetalingsprocent blandt de øvrige i markedet, da netop Premier League er en af de ligaer, som der er stor konkurrence på. Typisk vil de store ligaer, såsom Premier League, Bundesliga, Serie A og La Liga ligge på en tilbagebetalingsprocent på omkring 95-96% på almindelige kampodds, også kaldet 1×2. Det samme gør sig gældende for Over/under væddemål, mens tilbagebetalingen dropper markant, hvis man bevæger sig over i nogle af de andre populære spiltyper, såsom handicap 1×2, hvor denne lynhurtigt falder til den forkerte side af 90%. Dette minder mest af alt om odd, som det så ud på Oddset i gamle dage.

Support

Mobilplatform

Bonus

Samlet vurdering