Personlig træning

CashPoint anmeldelse og bonus

 • Website
 • Spilbredde
 • Spiltyper
 • Odds
 • Indbetaling
 • Udbetaling
 • Support
 • Bonusser
3.4

CashPoint Bonus

Hos CashPoint finder du netop nu en velkomstbonus på 100% af din første indbetaling, op til 1000 kroner. Denne bonus er gældende for resten af året.

Betingelserne for bonus hos CashPoint er typisk blandt de bedste, som du kan finde på det danske marked. Du skal blot gennemspille bonussen 3 gange til minimum odds 1,6. Herefter kan du frit hæve dit overskud. Dette giver en ret høj værdi af bonussen for dig som kunde.

CashPoint bonusbetingelser

Nedenstående finder du de fulde bonusbetingelser for denne bonus hos CashPoint

 1. Kampagnen begynder d. 16/07/2018 (00:00 CET) og slutter d. 31/12/2018 (23:59 CET).
 2. Kunden får godskrevet bonussen umiddelbart efter den første indbetaling på mindst 100 DKK og maks. 1000 DKK med 100 % af det første indbetalingsbeløb (f.eks.: indbetaling 100 DKK = bonus 100 DKK; indbetaling 700 DKK = bonus 700 DKK, indbetaling 1200 DKK = bonus 1000 DKK).
 3. Det indbetalte beløb og bonusbeløbet skal omsættes 3 gange på sportsvæddemål. Kun spil på væddemål med odds 1.6 eller over tæller med i omsætningskravet.
 4. Hvis der afgives to eller flere væddemål på forskellige spiludfald af den samme spilhændelse, bortfalder bonussen.
 5. Flere bonuspenge-spilindsatser på den samme hændelse er ikke tilladt. I så fald forfalder bonussen.
 6. Bonusbetingelserne skal opfyldes inden for 90 dage (bonusperiode) fra den første indbetaling. Ellers forfalder bonussen.
 7. Ægte penge og bonuspenge behandles adskilt og føres på to separate kontoer.
 8. Ved afgivelsen af et væddemål hæves først tilgodehavendet fra kontoen med ægte penge.
 9. Spiludfald, hvis vurdering (et gyldigt resultat) ikke kan forventes inden for bonusperioden (såkaldte langtidsvæddemål), opfylder ikke bonusbetingelserne.
 10. Hvis indsatsen på et væddemål overstiger beløbet for din første indbetaling, medregnes kun indsatsen op til din første indbetaling i omsætningskravet. Eksempelvis: Du indbetaler 700 DKK og modtager 700 DKK i bonus (total 1400 DKK). Hvis du placerer et væddemål med 1000 DKK i indsats vil kun 700 DKK blive medregnet i forhold til omsætningskravet for bonusbeløbet.
 11. Gevinster, der genereres med bonuspengene, godskrives til bonuskontoen og tæller ikke med i ægte penge-tilgodehavendet.
 12. Så snart alle åbne væddemål, som indeholder bonuspenge, er afregnet, og tilgodehavendet med bonuspenge har nået en saldo på 0,00 DKK, mister bonusbetingelserne deres gyldighed.
 13. Så snart bonusperioden er udløbet, bortfalder bonuspengene og de gevinster, som er blevet genereret med dem.
 14. Bonussen og de tilhørende bonusbetingelser gælder for følgende lande: Danmark. Afgørende er bopælen af den registrerede kunde.
 15. CASHPOINT Malta Ltd’s forretningsbetingelser er gældende

Anmeldelse af CashPoint

CashPoint webside

CashPoint lever faktisk en ganske let over overskuelig hjemmeside med menu i venstre side, som lister alle sportsgrenene, som udbydes på et givent tidspunkt. Sportsgrenene er identificeret med et ikon for lettere navigation.

Den midterste kolonne benyttes til at viser live kampe samt populære spil, hvilket er kendt opstilling af hjemmeside både hos bookmakere med eller uden dansk licens. Øverst til højre findes knapper til all live betting, sidste minut kampe samt kampe i dag og videostream. Ved besøg af siden måtte jeg konstatere at der ikke var nogen tilgængelige videostreams, men vil kigge en anden dag og prøve at se, hvad der udbydes.

Siden loader nogenlunde hurtigt dog uden at være imponerende og navigationen føles enkelt. En side omkring eller lidt over gennemsnittet

Spilbredden hos CashPoint

CashPoint leverer et ganske fornuftig bredde i deres spilmuligheder. Alle de klassiske sportsgrene som fodbold, tennis, ice hockey, baseball osv. er naturligvis på programmet, men der er også spilmuligheder på sejlsport, eSport, speedway og Nascar.

Dykker vi ned i de populære spilobjekter som dansk fodbold, så dækker CashPoint ned til Danmarksserien for herrer samt de to bedste rækker i damefodbolden. Også U19 fodbold er repræsenteret. Dette er rigtig spændende og CashPoint leverer positivt på spilbredden.

Scroll til toppen