bwin anmeldelse

Historien bag

Bwin startede under navnet betandwin, blev lanceret fra Østrig i 1997 af 12 mand. I 1998 lancerede man den første webside med fokus på online gambling, som var en voksende industri. I marts 2000 tog man selskabet på børsen i Østrig. I 2001 lancerede man sin første online casino side og man var også flyttet til Gibraltar. Poker blev lanceret i 2004 og man var del af hele det store poker boom, ssamtidig med at man opkøbte en lang række spilleselskaber og introducerede live betting samt live streaming. I 2011 fusionerede man med PartyGaming og det nye selskab var listet på børsen i London. Bwin blev i 2016 købt af GVC Holdings.

Om Bwin

Bwin, tidligere BetAndWin, er et brand, som er meget kendt i Verden, blandt fordi man i en periode var klart dominerende på markedsføringfronten og blandt sad på bluserne af Ac Milan, Real Madrid og Fc Bayern Munchen. Bwin tilbyder sportsbetting, casino, poker og soft games og alt efter område også en række live streaming muligheder.

Fra 1. december 2016 er Bwin igen tilgængelig i Danmark.

Åbn en konto hos Bwin

Website 4,5 stjerner

Bwin hjemmesideNår du besøger Bwin, så vil du opleve et website, som er nyedelig skåret og let at navigere rundt på. Du finder den klassiske menu til venstre, som starter med topfodbold ligaer i toppen, men også indeholder ligaerne sorteret efter sport og lande. Derudover har du mulighed for at tilføje din favoritligaer til din helt egen skræddersyede menu. Der er en tydelig og velfungerende søgefunktion i toppen af websiden, således du med lethed kan finde frem til den præcise kamp, som du ønsker at spille på. Login er naturligvis med NemID i Danmark, med mindre du er på telefon eller tablet. Når du klikker ind under sportsgrene i menuen, så får du mulighed for at filterere kampe ud fra et tidsperspektiv, hvilket er ganske nyttigt, hvis man ønsker at se eksempelvis kampe for i dag. Som vanligt finder du også din betslip (spillekupon) i højre side med alle muligheder for at kombinere spil på kryds og tværs. Når man er logget ind er det let at finde frem til både ind- og udbetalinger, ligesom at se sine nuværende spil. I alt synes vi at det er en meget velfungerende website og en klar opgradering fra Sportingbet/Scandic, som også er ejet af GVC, men forsvinder fra det danske marked med Bwins tilbagekomst 1. december 2016.

Spilbredde 5 stjerner

Hos Bwin føler man sig rigtig godt dækket ind. Du finder typisk mellem 30 og 40 sportsgrene, som der udbydes spil på, hvilket blandt andet inkluderer fodbold, tennis, ishockey, baseball, amerikansk fodbold, basketball, volleyball, golf, dart, formel 1, badminton, futsal, håndbold, boksning, cykling om mange flere. Hvis man kigger nærmere på eksempelvis fodbold, så breder man sig helt til de mindre rækker i mange lande, som eksempelvis Spanien, hvor man kan spille både før og under kampen på 3. division, og i Tyskland finder man spil på Oberliga og Junior Liga. Generelt dækker de fleste bookmakere rigtig bredt, men vi synes at Bwin lige giver den en tand ekstra i forhold til bredden.

Spiltyper 4 stjerner

Hvad angår spiltyper, så finder man op til 350 spiltyper på de store fodboldkampe, hvilket blandt andet inkluderer alle de klassiske kamp spil, som kampodds på kampen og halvlegene samt Halvleg/Fuldtid, Dobbelt chance, et hav af handicapspil og over/uder spil. Derudover finder man rigtig mange spil på intervaller af kampen, som eksempelvis hvor mange mål scores der mellem pausen og frem til der er spillet 60 minutter af kampen. Der er naturligvis også masser af spil på røde og gule kort, såvel som hjørnespark og målscorerspil.

Kigger vi på de mindre fodboldligaer, som eksempelvis italiensk 3. division, så er der stadig rigtig mange spiltyper af vælge imellem, typisk mellem 40 og 50. På amerikansk sport er det et noget andet billede hos Bwin. Her finder man kun de klassiske Moneyline, Spread og Total spil, hvilket står noget i kontrast til resten. Alt i alt rigtig fornuftigt, dog med mangler på amerikansk sport.

Odds 4 stjerner

Odds hos Bwin er gode, dog uden at være i toppen af markedet. Typisk starter de med lang tid tilbage til kampstart med en tilbagebetalingsprocent på omkring 93,5%, og derefter stiger op til 95% i takt med kamptidspunktet nærmer sig. På de mindre ligaer er tilbage 88-90%, mens den på eksempelvis på Champions League kan komme helt op og ramme 97,5% på kampdagen.

Få 1.000 kroner i bonus hos Bwin

Indbetaling 4,5 stjerner

Bwin tilbyder et hav af indbetalingsmuligheder, og det er bestemt ikke svært at foretage en indbetaling til sin konto. Udover kreditkort og bankoverførsel tilbyder man også NetEller / Skrill, Webmoney, Paysafe card, QIWI, Abaqoos, GiroPay, Paybox, PayPal, Moneta, EntroPay, Diners, iDeal med flere. Mange af disse indbetalingsmuligheder er måske ikke så relevante for danske kunder, men muligheden foreligger og det er positivt. Man kunne håbe, at de også vil tilføje MobilePay med tiden.

Udbetaling 4 stjerner

Ligesom ved indbetaling, så er der et tilsvarende utal af muligheder, når man skal foretage en udbetaling. Det er et klart plus, at Bwin tilbyder de samme muligheder i forbindelse med udbetaling, som de gør ved indbetaling. Dog er det kun kunder i Irland og Storbritanien, som kan få udbetalt tilbage på et MasterCard. Der forefindes en meget udførlig liste med alle udbetalingsmetoder samt svar på oftest stillede spørgsmål til hver af dem.

Support 3,5 stjerner

Bwin tilbyder support via e-mail og telefon. Hvorvidt de kommer til at tilbyde live chat i Danmark er stadig uvist, men vi håber at det er tilfældet.Åbningstiderne for supporten er 10:00 til 22:00, hvilket er et lidt snævert interval, da det kan være lang tid at vente, hvis man har et problem 22:30. Dertil skal det også nævnes, at telefonisk pokersupport kun er tilgængelig på engelsk. Vi vil komme med en uddybning af supporten, når Bwin har været i Danmark i et stykke og vi har haft mulighed for at teste denne.

Mobilplatform 4,5 stjerner

Sidder man ikke lige foran sin stationære PC, så kan man stadigt meget let få adgang til Bwin på sin mobil eller tablet. Bwin understøtter nemlig både mobil browsing, men har også en dedikeret app, som kan kan hentes fra enten IOS app store eller Google Play.

Brugerfladen er virkelig god, og man kan tydeligt se, at der er arbejdet med mange detaljer for at opnår en logisk opbygning og en let navigation. Man finder en række faste menupunkter, som gør at man let kan skifte mellem forskellige områder eller tilgå sin kupon. En naturligt integreret søgefunktion øger også funktionaliteten og gør det let at finde frem til lige netop den kamp, som man ønsker at spille på.

Alle de fine features med statistikker, streaming, favoritligaer med videre er ligeledes tilgængelige på alle Bwins mobile versioner, hvilket også er et stort plus for mobilplatformen.

Bonusser 4 stjerner

Bwin til en bonus på 1000 kroner til nye kunder, hvilket er en pæn størrelse bonus. Omsætningskravet til denne bonus er 6 gange til minimum odds 1.70 førend pengene er frigivet og du kan foretage en udbetaling. Det bør bemærkes, at denne bonus kun er tilgængelig for nye kunder, mens kunder overført fra Sportingbet / ScandicBookmakers ikke få mulighed for at få denne bonus. Til gengæld lover Bwin, at der vil være andre bonusser til netop disse kunder.

Samlet vurdering 4 stjerner

Vi synes, at Bwin har et rigtig godt produkt med et virkelig bredt udvalg målt på sportsgrene. Derudover fungerer websiden rigtig godt og der er et supergodt lyoalitetsprogram. Til gengæld mangler der lidt på spiltyperne og supporten, men alt i alt helt klart en af de bookmakere, som du bør have i din portefølje.
Åbn en konto hos Bwin

Fakta om Bwin

Selskabsnavn ElectraWorks Limited
Web URL www.bwin.dk
Etableret 1997
Hovedlicens Gibraltar
Postadresse ElectraWorks Limited
Suite 6, Atlantic Suites
Europort Avenue
Gibraltar
Telefon 00350 200 77761
Fax N/A
Support e-mail (Danmark) support.da@bwin.com
Sprog Dansk, engelsk, italiensk, spansk, svensk, fransk, græsk, polsk, tyrkisk, tjekkisk, ungarsk, russisk, kroatisk, slovakisk,, slovensk, bulgarsk og  rumænsk
Valutaer DKK, AUD, CAD, CHF, EUR, GBP, NOK, HKD, JPY, NZD, SEK, SGD, THB, USD, ZAR
Minimums indsats 0,5 EUR
Maksimum indsats Varierer
Indbetalingsgebyr Ingen
Minimum indbetaling Varierer efter indbetalingsmetode
Maksimum indbetaling Varierer efter indbetalingsmetode
Har licens i Danmark, Storbritannien, Østrig, Tyskland, Gibraltar og bulgarien

Anden information om Bwin

Et af de springende punkter for at skifte fra Sportingbet / ScandicBookmakers til Bwin er, at Bwin har en langt bedre mobilplatform. Således kan du både benytte Bwin i browserens mobilside samt download apps til både IOS og Android.

 

 

6 tanker om “bwin anmeldelse

  • Claus Nielsen

    (29. november 2016 - 10:52)

    Glæder mig rigtig meget til at se Bwin tilbage i Danmark. Forhåbentligt bliver de et godt alternativ til både Sportingbet og Scandic. Synes at huske, at de har en rigtig overskuelig hjemmeside.

  • Chris Nielsen

    (29. november 2016 - 11:35)

    Hvad med dem, som havde konto hos Partybets, men som ikke havde konto hos Sportingbet. Kan de få en ny bonus ?

    • bookmakeranmeldelse.dk

      (29. november 2016 - 11:43)

      Efter hvad vi har fået at vide, så kan de godt. Hvis du ikke har en konto hos Sportingbet eller ScandicBookmakers, så vil du blive anset som ny kunde.

  • Janus

    (27. januar 2017 - 9:14)

    Har nu prøvet dem i omkring en måned og det er klart en opgradering i forhold til Sportingbet og ScandicBookmakers. Der mangler måske stadig lidt på odds siden, men ganske ok.

  • Claus Krohn

    (22. februar 2017 - 14:42)

    Det har virkelig været en opgradering fra Sportingbet til Bwin. Jeg brugte stort set aldrig min Sportingbet konto, men med Bwin er det næsten blevet min favorit. Jeg spiller typisk fra mobilen, og her er siden altså rigtig god. Kunne godt tænke mig lidt bedre odds.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *