Bwin logo

Bwin tilbage til Danmark med en bonus på 1000 kroner

Den 29. november kommer der en dejlig overraskende op til julemåneden. Bwin, som i en årrække har været repræsenteret ved Partybets i Danmark og derefter har været helt fraværende, kommer tilbage til Danmark. Dette er sket efter GVC Holdings har opkøbt Bwin tidligere i år. De to andre varemærker hos GVC Holding, nemlig Sportingbet og ScandicBookmakers, vil samtidig lukke deres aktivitet i Danmark og overføre kunderne til Bwin.

Bwin var i en årrække nok den mest kendte bookmaker i Verden, men droslede langsom ned på markedsføringen og valgte blandt andet at lukke for Danmark i forbindelse med reguleringen i 2012.

1000 kroner bonus til nye kunder

Bwin kommer til at at tilbyde en bonus på 1000 kroner til nye danske kunder, som skal omsættes 6 gange til minimum odds 1.70 og lancerer samtidig en ny og forbedret app, som fra den 29. november vil være klar til Android og kan downloades via Google Play. Bwin forventer at appen kort tid senere vil blive tilgægelig i Apples App Store.

Også glæde for eksisterende kunder

For eksisterende kunder vil der også komme en række kampagner, hvilket blandt andet indbefatter en mobilkampagne i forbindelse med lanceringen af den nye mobile platform. Hvad præcis denne kampagne kommer til at indeholde har vi stadigt til gode at se, når Bwin åbner dørene.

Læs vores anmeldelse

Vi har naturligvis allerede en anmeldelse af Bwin klar.

0 kommentarer til “Bwin tilbage til Danmark med en bonus på 1000 kroner”

  1. Pingback: Bwin tilbage til Danmark

Skriv en kommentar

Scroll to Top