Hvordan finder jeg den bedste bookmaker

Det at finde den bedste bookmaker er en forskellig opgave fra person til person, men først og fremmest skal du tænke over, hvad dine behov er.

Hvor store beløb vil jeg spille for?

Spiller du typisk for 50 til 500 kroner per væddemål, så vil du kunne vælge mellem de fleste bookmakere med licens til til at udbyde spil i Danmark. Spiller du derimod for 1000 til 5000 kroner, så skal du i større grad kigge dig for. Det er nemlig ikke alle bookmakerne, som er lige gode til at tage imod større indsatser. Eksempelvis vil Danske Spil typisk ikke tage imod så store spil enkeltvis, men derimod først over flere spil. De helt store indsatser fra 10.000 kroner og opefter er et problem de fleste steder, men hvis du tager kontakt til bookmakeren og ikke decideret spiller arbitragespil eller fejlodds, så kan det godt lade sig gøre et par steder.

Hvad vil jeg spille på?

En anden ting, som du skla gøre dig klart i dit valg af bookmaker er, hvad du i det hele taget har tænkt dig at spille på. Ønsker du blot at spille de store fodboldligaer samt tennis, så burde alle bookmakerne kunne klare dine krav, men er du i større grad fascineret af dansk seriefoldbold eller ungarsk 2. dvisions damefodbold, så er du igen nødt til at kigge godt efter. Ligeledes skal du være opmærksom på, at ikke alle har lige stort udvalg på de enkelte kampe, og har du for eksempel et ønske om at spille på nogle alternative handicap i basketball, så skal du undersøge dette inden du tilmelder dig.

Hvordan vil jeg indbetale og udbetale til min konto?

Dette er vigtigt at forholde sig til, da det ellers kan blive særligt besværligt at spille hos en bookmaker, som ikke understøtter den indbetalingsmetode, som ønsker at benytte. Typisk vil alle bookmakerne understøtte kreditkort og bankoverførsler, men her stopper lighederne også. Der findes et have af forskellige e-wallets, som de forskellige bookmkaere og accepterer overførsler til og fra, men de er blot ikke de samme for alle.

Hvem skal jeg så vælge?

Du skal vælge den bookmaker, som opfylder flest at dine basale krav. Muligvis kan du ikke få det hele et sted, men så er det heldigt at der bestemt ikke er noget i vejen med at have konto flere steder. Det er blot lidt ligesom at handle i to forskellige dagligvarebuttiker, fordi man ikke kan få alle sine varer det ene sted.

 

1 kommentar til “Hvordan finder jeg den bedste bookmaker”

Der er lukket for kommentarer.

Scroll to Top