Der er så meget kvinder ikke forstår – Se videoer – Danske Spil reklamer

Vi har været en tur i gemmeren og faldt over en efter vores mening gode TV reklamer fra Danske Spil.
Danske Spil har gennem tiden haft nogle af de mest succesfulde reklamekampagner. De har været dygtige til at give indholdet i reklamerne en kant, som hvor man blandt andet ikke lagde skjul på, at målgruppen for dette produkt var mænd, da hele omdrejningspunktet var “Der er så meget kvinder ikke forstår”. Vi har fundet 12 af reklamefilmene på YouTube, og viser dem her:

Video: “Fodbold – De forærer dem et mål”

Historien om fodbold frasen “at forære et mål væk” – dette er selvfølgelig kvindens fortolkning af historien eller måske mændendes fortolkning af hvad der foregår inde i hovedet på dem. Her kan vi i hvert fald se, hvordan et helt nyt mål iført en sløjfe bliver båret ind på banen og foræret til det ene hold.

Video: “Fodbold – Parkerer bussen”

Danske Spils bud på, hvordan man parkerer bussen.

Den klassiske fortælling om den parkerede bus foran målet. Video afspejler den stereotype kvindes opfattelse af, hvad der foregår på skærmen med fortællingen om “at parkere bussen”.


Video: “Fodbold – Sædet brænder”


Video: “Fodbold – Filme”

Fortællingen om, hvordan den kvindelige karakters forestiller sig at en spiller løber rundt på banen og filmer, og at dommeren griber ind overfor den filmende spiller og tildeler et gult kort.


Video: “Fodbold – Libero”


Video: “Håndbold – Ligge en mand på stregen”

Video: “Cykling – Armstrong”

Amstrong på cykel

Hvem er det nu, at ham Armstrong er? Og hvorfor cykler han i denne oddset reklame?

Video: “Fodbold – At blive klippet”

Hvorfor har de ikke været til frisøren inden kampen?

Forvirring om, hvad det vil sige at blive klippet. Betyder det en tur med frisøren på fodboldbanen?

Video: “En grim skade”

Hvad betyder det at “give æg” i tennis?

Forvekslingen mellem en fugl og en sportsskade.

“Ishockey – Puch”

Puch Maxi på ishockeybanen

Endnu en klassisk fortælling fra Oddset universet, hvor billederne i kvindens hovede forestiller sig den gode gamle Puch Maxi på en ishockey bane.


Læs Danske Spil anmeldelse, som er bookmakeren bag reklamerne. Find både anmeldelse og information om Danske Spil bonus.


Bunkeren – Golf vs krig

Dette er fortællingen om en kvindes manglende viden om, hvad en bunker repræsenterer i golfsporten. Hendes livelige fantasi tillader hende at se en militærbunker midt på golfbanen.

At lave en kasse – fodbold

Oddset – At lave en kasse

Der er så meget kvinder ikke forstår, og måske særligt når det kommer til sport. Hvad er det nu det vil sige at lave en kasse i fodbold.

Ostemad – fodbold

Ostemad! Hvad er det nu lige at ostemad betyder i fodbold? Det og hvorfor man render rundt med en ostemad i lommen er omdrejningspunktet for denne klassiske fortælling fra Danske Spil i oddset reklamen om ostemaden.


Artikel opdateret 3/11-2020

Skriv en kommentar

Scroll to Top