Spillemyndighedens Logo

Nu skal du have 2 konti hos Danske Spil

Forbrugerstyelsen har konkluderet, at Danske Licens Spil A/S har haft en urimelig konkurrencefordel ved at kunderne kun skulle have en konto til at spille både Lotto og andre monopolspil og samtidig oddset, som er en del af de licenspligtige spil.
Forbrugerstyrelsen har derfor sendt en indstilling til Spillemyndigheden, hvor man har givet sine betænkeligheder omkring denne manglende opdeling, som har besværliggjort arbejdet med at få markedsandele for de øvrige aktører.
Spillemyndigheden har imødekommet konkurrencestyrelsens indstilling, og derfor vil man inden længe skulle have separate konti hos Danske Spil alt efter, hvorvidt man skal spille lotterier eller odds/casino.

“Vi har haft et godt samarbejde med Spillemyndigheden i denne sag og er naturligvis glade for, at Spillemyndigheden har imødekommet vores betænkeligheder ved at udstede en fornyet tilladelse for lotterispil. Det betyder, at vi får styrket muligheden for konkurrence på den del af markedet for spil, der ikke er beskyttet af monopol, uden at skulle igennem en større konkurrencesag,”

siger Søren Bo Rasmussen i en pressemeddelelse.

Skriv en kommentar

Scroll to Top